NEMkontorets priser

NEMkontoret tilbyder flere fleksible løsningsmuligheder, alt efter dit nuværende behov og ønsker.

Fjernbogføring

Alle bilag sendes til os min. 1 gang om måneden. Vi logger på dit system via en af de mange fjernbetjeningsmuligheder og bogfører direkte i dit system. 

kr. 410,- /timen

Hos dig:

Vi kommer hos dig og bogfører direkte i jeres system. Det kan være alt fra 1 gang om ugen til 1 gang i kvartalet. Ingen udgifter til kørsel under 50 km, derefter statens takster.

kr. 410,- /timen

Hos os:

Du sender dine bilag til os og vi bogfører dem i vores regnskabssystem. Det vil blive enten i Navision Nav eller Summa Summarum, e-conomic, alt efter behov.

kr. 410,- /timen
Eneundervisning hos os kr. 590 pr time ex moms

Årsregnskab / selvangivelser:

Opsætning af årsregnskaber laver vi for egne kunder, til en fast pris. for EMV 4.500 kr – Selskaber 5.500. pr regnskab incl indberetning . Afstemninger og klargøring er til normal timepris. Beregning og indberetning af alm selvangivelser kr 1000 pr stk ,hvis der ikke er værdipapirer eller andre særlige hensyntagener. Dette er for regnskaber der er fritaget eller har fravalgt revision, men i samråd med revisor. Regnskaber med underskrift fra Revisor, spørg,

Klippekort:

Behov for lidt hjælp til momsafregning, gennemgang af kontering før bogføring, hjælp til selvhjælp, opsætning af regnskab eller lign, så er der mulighed for et klippekort på 5 eller 10 timer. Klippekortet kan ikke bruges til fast bogføring, kun kortvarig/periodisk hjælp eller undervisning. Det skal bruges inden for et halvt år.

 

5 timer kr. 2.000,-
10 timer kr. 3.850,-

Undervisning:

Tilbyder individuel undervisning i forhold til jeres eget regnskab og regnskabsprogram. Se også under kurser. Kørsel efter statens takster

kr 590,- ex moms for eneundervisning af 1 person

Alle priser er ex. moms. Betalingsbetingelser 8 dg. netto, dog skal klippekort og undervisning (kurser) betales forud