Om NEMkontoret

Nemt – for dig. NEMkontoret er det, det giver sig ud for at være. Hvad enten du har brug for assistance til at klare den daglige bogføring, gerne vil selv eller gerne vil lære om det. Det skal være nemt for dig at finde den helt rigtige løsning. Det hjælper vi dig med her på NEMkontoret.

Stor faglig viden

Især om bogholderi og regnskaber. Det har vi her på NEMkontoret. Og vi deler den hellere end gerne med dig. Du kan deltage i et af vores interessante og praktiske kurser, hvor vi arbejder målrettet med at styrke din brug af regnskabsprogrammer, lønsystemer og hjælper dig med at blive klogere på den daglige bogføring.


Kunne du tænke dig at blive en del af NEMkontoret? Det kan du nemlig godt blive. Vi søger løbende praktikanter, elever og dygtige samarbejdspartnere. På den måde sørger vi for, at vores kunder altid får den helt rigtige rådgivning og hjælp til alt med tal.


Har du brug for at få fat i os? Du kan altid ringe eller skrive til os.


Forresten, ser du ugler alle vegne? Det er fordi … nej, læs selv historien lige her! 

Spidskompetencer

Uanset om du selv vil, ikke vil eller bare gerne vil lære, skal du vælge NEMkontoret. Her får du rådgivning, relevant sparring og assistance i forbindelse med dit bogholderi og dine regnskaber. Det er nemlig vores spidskompetencer.

Hvis du har brug for hjælp på områder, der ikke lige falder os naturligt, har vi mange dygtige samarbejdspartnere. Dem vil vi gerne dele med dig. Så får du altid den hjælp du har brug for – uden at du skal lede med lys og lygte selv.