Opstart af virksomhed

Går du med en iværksætter i maven? Mangler du det sidste lille puf for at komme i gang? Hos NEMkontoret får du relevant sparring og rådgivning i forbindelse med opstart af din virksomhed. Nu er der ikke flere undskyldninger. Du skal bare i gang. Det kommer du med NEMkontoret.

Opstart af virksomhed kræver overblik

Ud over din gode ide og en masse energi har du brug for overblik, når du skal i gang med opstart af egen virksomhed. Der er især meget økonomisk, som skal på plads. Det er ikke kun et spørgsmål om at gå i banken og få en aftale i stand med dem. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om at komme godt i gang med den daglige bogføring fra dag 1.

Vi hjælper dig med at få styr på:

  • Opstart af regnskab
  • Opsætning af kontoplan
  • Momsregistrering
  • Opstartsbudget

Godt på vej er halvt fuldendt

Du får gode tips og tricks til de forskellige discipliner inden for bogføring og regnskab. Det giver dig et solidt fundament at bygge din forretning på. Når du helt fra begyndelsen har styr på regnskaber, budget og momsen, får du langt færre overraskelser hen ad vejen. Samtidig kan du bruge NEMkontoret, når du skal udarbejde din første forretningsplan, vælge regnskabsprogram og lære at bogføre.

Det første du skal gøre er at kontakte NEMkontoret. Vi holder et møde med dig og får afklaret, hvad du har brug for, så du kommer godt i gang med opstart af din virksomhed.