Ledige stillinger hos NEMkontoret

Økonomiassistent hos NEMkontoret

Bogføring og økonomistyring
29 – 37 timer pr. uge

NEMkontoret er en lille virksomhed i vækst, der tilbyder bogføring og administrative ydelser til andre virksomheder samt undervisning i regnskab og regnskabsprogrammer. Vi har kunder i det meste af landet og arbejder derfor rigtig meget digitalt.

 Vil du have foden indenfor hos NEMkontoret?

Du skal have lysten og evnen til hele tiden at udvikle dig inden for økonomistyring og IT. Du kommer til at arbejde med bogføring for flere mindre virksomheder, både EMV og selskaber. Vores medarbejdere er vigtige brikker i det store puslespil, og vigtigst af alt er, at du som medarbejder har lyst til at give vore kunder den bedste oplevelse, både fagligt og personligt.

Engageret og innovativ tal-ekspert

Du er arbejdsom, har det store overblik og brænder for at løse de regnskabsmæssige udfordringer, du støder på i en alsidig hverdag. 

 Vi har brug for at du er god til E-conomic og Business Central.  Du skal forvente en kundeportefølje på 20-25 kunder, alt efter tid og opgavernes størrelse.  Vi kører alle på tidsregistrering og det er også det vi bruger som grundlag for lønafregning.

 Du bliver en del af et fleksibelt team, hvor du bruger din professionelle og ansvarlige tilgang til opgaverne. Du bruger din gode humor som en indgang til at falde godt til i teamet, og du har lyst til at sparre og vidensdele med dine kollegaer. 

Kan du lide, at det går stærkt og kan se dig selv som medarbejder og kollega på NEMkontoret, hvor tonen er uhøjtidelig, lun og kontant ? 

 Vi interviewer løbende relevante kandidater, så send din ansøgning til

   job@nemkontoret.dk. 

Download pdf          jobbeskrivelse

Praktikanter hos NEMkontoret

Vi tager gerne praktikanter ind, som en del af jeres studier, med start i august eller januar.

Som praktikant hos NEMkontoret, kommer du til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med alle andre.

Vi afholder løbende samtaler.                                                                                                  Læs her

Lidt til praktikanterne om hvad vi laver

2-årig Økonomi Trainee

Til dig der læser til finansøkonom, finansbachelor el. financial controller og gerne vil videreuddannes inden for økonomistyring tilbyder vi:

                                                                      Økonomi Trainee

Her har du muligheden for at få et målrettet 2-årig trainee forløb med fokus på den intern økonomistyring og digitalisering for private små og mellemstore virksomheder.

Vi holder samtaler løbende.                                                                                                    Læs mere her

Studiejob hos NEMkontoret

Vi tilbyder studerende inden for finansverdenen studiejob

I studiejob hos NEMkontoret, kommer du til at deltage i det daglige arbejde på lige fod med alle andre.

                                                                                               Læs her

Lidt om hvad vi laver