Bogholderiet

Bruger du alt for meget tid på på debet og kredit?

Giver det daglige bogholderi dig grå hår?

Når arbejdet med at bogføre tager alt for meget af din tid, er det på tide at få hjælp til opgaven. Det behøver hverken være bekosteligt eller besværligt. Men det kræver en enkelt ting af dig. Du skal kontakte os hos NEMkontoret.

Styr på bilag og bogholderiet

Når du vælger NEMkontoret, vælger du en samarbejdspartner, som stiller nogle krav til dig. Til gengæld gør vi også livet meget nemmere for dig. Du får styr på bilag og bogholderiet og har du brug for rådgivning og sparring omkring de økonomiske beslutninger i virksomheden, kan du gøre brug af os. 

Løbende bogføring gør det let for dig at overskue virksomhedens aktiver og passiver. Så ved du altid præcis, hvor mange udgifter du har på en given post, og hvad du har at gøre med. Har du allerede et regnskabsprogram installeret, benytter vi det i bogføringen. Du skal med andre ord ikke ud at investere i nyt på den konto.

Hvad har du brug for?

Hos NEMkontoret kan du få den hjælp til bogholderiet, som du har brug for. Vi hjælper hvert år vores kunder med generel bogføringårsregnskaber, udbetaling af løn og administration. Løsningerne er bygget op omkring, hvad du som kunde har af behov. Let og ligetil.

Går du med tanker om opstart af ny virksomhed? Du kan bruge NEMkontoret til at rådgive og vejlede i processen, så der er styr på økonomien fra dag et. Vi står klar til at hjælpe dig.

Tag kontakten allerede i dag og kom godt i gang.
Skriv til hos her. Eller ring på 71993760.

Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller kommer forbi til en afklarende snak.