Hjælp til at lave løn

Sidder du selv med lønafregningen? Får dine medarbejdere løn til tiden? I det daglige er der meget at se til i en mindre virksomhed. Er du ikke bag skærmen hele tiden, skal du oven i dit arbejde også sætte tid af til udbetaling af løn. Noget du kun gør en gang om måneden. Og så er det jo let at glemme alle detaljerne. Har du brug for hjælp til lønudbetaling i det daglige?

Løn er meget mere

Løn er ikke bare en udbetaling til eksisterende medarbejdere. Og dig selv selvfølgelig. Med i pakken hører også at få skrevet ansættelseskontrakter, oprette nye medarbejdere i dit lønsystem og indberette a‐skat,  AM-­‐bidrag, atp og feriepenge. Alt efter hvilket system du har valgt, kan det   være en leg eller noget, der kræver tid.

Hos NEMkontoret får du professionel assistance med:

  • Løn
  • Oprettelser i lønsystem
  • Indberetning
  • Medarbejdersamtaler
  • Ansættelseskontrakter

 

Vi bruger det system, du allerede benytter. Er du i gang med at ansætte din første medarbejder? Få sparring hos NEMkontoret omkring valg af lønsystem, og hvordan du kan få det til at samarbejde med dit økonomisystem.

Løn til tiden

Lad NEMkontoret hjælpe dig med lønnen, både til dig selv og dine medarbejdere. Så får alle løn til tiden, og du kan koncentrere dig om at drive en lønsom forretning. 

Kontakt os  og fortæl os, hvad du har brug hjælp til.