Kom på kursus og kom godt i gang med dit regnskab

Har du prøvet at komme hjem fra et kursus og være vildt begejstret? For så bare ikke at komme videre? Du vil virkelig gerne, men dagligdagen tager lynhurtigt over igen. Tilbage til den samme gamle trummerum.

Når du kommer på kursus hos NEMkontoret, får du mere end bare inspiration. Du kommer i gang med det samme. Hvis du efter endt kursus gerne vil have hjælp til at komme videre med arbejdet, finder vi sammen en god løsning.

Der skal være 4 personer for at vi opretter et standard kursus. 

MEN  Vi kan altid tilbyde eneundervisning i lige præcis dit regnskabsprogram og med dit eget regnskab som udgangspunkt.  På den måde bliver kurset meget mere relevant for dig og din virksomhed.

Stærkt kursusprogram
Igen i år har vi stykket et rigtig stærkt kursusprogram sammen. Du kan deltage i et, flere eller alle kurser, alt efter hvad dit aktuelle behov er. Skal du til at vælge regnskabsprogram?

Vi tilbyder kurser i både E-conomic, Dinero, UniConta og Billy

Det handler om dig

Det du har brug for, for at din virksomhed kan fungerer. Økonomien kommer du ikke udenom, men du kan gør det meget lettere for dig selv og dine medarbejdere at bogføre i dagligdagen. Har du svært ved at finde tiden til at få bogført løbende? Få en fast aftale om at komme hos NEMkontoret, så du ikke kommer bagud med arbejdet. Vi lægger kontor til og assisterer i det omfang, det er nødvendigt. Du skal selv have computer og bilag med.

Du kan læse mere om de enkelte kurser i menuen til venstre. Har du nogle specifikke behov? Er du ikke sikker på, at et af kurserne dækker dem? Vil du helst have det som eneundervisning? Kontakt os, så finder vi en god løsning, der passer præcis til dig.