byens it lille fritlagt

– laver bl.a. Alskassen, det er et produkt med fuld integration med Aesiras eller SummaSummarum,som kan, modsat mange almindelige kasseapparater, lave varestyring, indlæse priser fra leverandører, kontantsalg og debitorsalg.

  •   Har du ansatte og har du styr på APV (ArbejdsPladsVurdering)?
  •    Undgå påbud og bøder fra Arbejdstilsynet og skab et godt arbejdsmiljø
  •    Se mere her og få hjælp til at komme i gang – www.hreffekt.dk/apv
  •    Kontakt HR EFFEKT på telefon 24 28 10 95 eller på mail kontakt@hreffekt.dk

 

Anita Hummelshøj er en vigtig partner når du vil udvikle dig selv eller din virksomhed. Ledercoaching, netværksfacilitering, kursusafholdelse eller det hele kombineret i et længerevarende procesforløb. Meningsfuld og værdiskabende fremdrift, der rykker dig positivt. Har også stor erfaring indenfor håndværk og byggeri.

Mesterværket er håndværksmesterens frirum til seriøs udvikling. Du udvikler, uddanner og oplever sammen med andre håndværksmestre. Dette er en all inclusive pakke med 4 årlige netværksmøder, 1 årlig uddannelsesdag, 1 oplevelsesdag, 1 personlig lederprofil og meget mere. Som Mester er det din mulighed for at skabe en endnu bedre forretning uden at drifte dig selv ihjel. KUN for håndværksmestre!

Memora Consulting er specialist i kundecases, kommunikationsrådgivning og tekstforfatning. Fokus er på værdiskabelse og relevant indhold i alle de budskaber, en virksomhed sender ud til sin målgruppe. Mette, der ejer Memora Consulting, har den holdning, at kommunikation skal foregå i øjenhøjde og det er den oplevelse, du får her.